Davinci Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Vastgoed

Altijd op zoek naar slimme, digitale oplossingen

Uitdagingen in de vastgoedketen aanpakken

Een huis kopen, verkopen of verbouwen – er komt veel bij kijken. Zo krijgt men te maken met een makelaar, taxateur, financieel adviseur, geldverstrekker, de notaris en de overheid.

Samen met de markt werken wij aan slimme, digitale oplossingen om deze processen efficiënter, toegankelijker, makkelijker en transparanter te maken. Werken met brondata, het uitfaseren van papierstromen in de keten of het inzichtelijk maken van de mogelijkheden voor een financiering – we doen het allemaal.

Door onze ruime ervaring met digitalisering en innovatie binnen het financiële en notariële domein, pakken we uitdagingen in de bredere vastgoedketen ook aan. 

Programma Management

Ontzorgd worden bij de aankoop van een woning

Iedereen weet dat de aankoop van een woning gepaard gaat met het aanleveren van veel documenten. Vaak verliest de consument het overzicht en de controle over waar hij nu staat en wat er wordt verwacht. Davinci Conclusion verzorgt al jaren het programma management van het initiatief Zorgeloos Vastgoed. Wij leveren onze bijdrage aan standaarden en afspraken over de vastgoedketen heen – om de consument te ontzorgen.

Lees meer

Meer informatie of contact opnemen?

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of kunnen wij uw organisatie verder helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact