Davinci Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Samenwerkingsverbanden

Bruggenbouwers en verbinders

Samenwerken om gezamenlijke ambities te bereiken

Davinci Conclusion is architect van branche-initiatieven en brengt partijen in een specifieke sector cross-sectoraal samen om aan (maatschappelijke) vraagstukken te werken die te groot zijn voor een individuele partij.  

Onze professionals zijn bruggenbouwers en verbinders pur sang. We weten wat er nodig is om goed samen te werken om gezamenlijke ambities te bereiken, maar weten ook waar het soms wringt met individuele doelstellingen. We brengen de nodige expertise bij elkaar en leveren die ook. Ontwikkelingen op gebied van digitalisering volgen we op de voet en weten we om te zetten naar concrete oplossingen voor maatschappijbrede problemen. Ook publiek-privaat samenwerken kent voor ons geen geheimen, en uiteraard staan we ook individuele partijen bij die willen aansluiten bij één van de samenwerkingsverbanden. 

Lighthouse

Een recent voorbeeld van een branche-initiatief is de casus Lighthouse. Lighthouse draait om het digitaal en grotendeels afwikkelen van een nalatenschap bij financiële dienstverleners op basis van een notarieel toegekende bevoegdheid. Davinci Conclusion heeft een samenwerking begeleid tussen het notariaat, enkele banken, verzekeraars en de overheid om te werken aan een makkelijker, sneller en laagdrempeliger afhandelingsproces.

Meer informatie of contact opnemen?

Heeft u een vraagstuk dat u niet alleen oplost, maar in een samenwerking? Of heeft u juist een idee of een oplossing voor een breed (maatschappelijk) vraagstuk? We denken graag met u mee!

Contact