Davinci Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Implementatie van branchestandaarden

Technische voordelen én efficiëntie

Gebruik van branchestandaarden biedt kansen

Door de woonketen zo goed mogelijk op elkaar aan te sluiten wordt, bijvoorbeeld, uitval van aanvragen van financiële producten voorkomen en zorg je voor kwaliteit, snelheid én effectiviteit in de processen. Anderzijds wil je zo veilig mogelijk communiceren. Er zijn al diverse branchestandaarden beschikbaar en dit biedt veel technische voordelen voor bedrijfsprocessen. Dit zorgt voor een efficiënter technisch beheer.

Bij het gebruik van branchestandaarden is het belangrijk om deze op een juiste wijze in de organisatie te implementeren én te onderhouden. Dit biedt de organisatie kansen en mogelijkheden binnen het gehele proces.  Zowel van inventarisatie van de consument tot aan het passeren, dan wel royeren van financiële producten bij organisaties en het notariaat.

Kennis en ervaring

Wij ondersteunen partijen in de woonketen bij de implementaties van deze branchestandaarden. Denk bijvoorbeeld aan de standaarden van HDN, ECH en Zorgeloos Vastgoed.

  • HDN heeft meerdere standaarden beschikbaar voor de communicatie tussen adviseurs en aanbieders. Davinci Conclusion begeleidt (nieuwe) aanbieders bij de aansluiting en het gebruik van de HDN-standaarden.
  • ECH is de communicatiestandaard tussen hypotheekverstrekkers en het notariaat. Davinci Conclusion adviseert en begeleidt partijen om deze communicatiestandaard optimaal te implementeren.
  • Met Zorgeloos Vastgoed begeleidt Davinci Conclusion hypotheekverstrekkers en softwareleveranciers van makelaars, notarissen en adviseurs bij het implementeren van de standaarden van het afsprakenstelsel.

Meer informatie of contact opnemen?

Wilt u meer weten wat wij vanuit ‘implementatie van standaarden’ voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact