Davinci Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

(Semi) Overheid

Regie op gegevens

Regie op gegevens teruggeven aan de burger

Ons doel? Regie op gegevens teruggeven aan de burger en hem/haar beter bijstaan tijdens belangrijke levensgebeurtenissen. De overheid en haar uitvoeringsorganisaties zijn vaak een onmisbare schakel in het geheel. Door onze intensieve samenwerking in publiek-private samenwerkingsverbanden, kennen wij de uitdagingen waar u als (semi-) overheid voor staat. Wij werken op het snijvlak waar publiek en privaat elkaar vinden om samen te werken aan een beter, veiliger, efficiënter en duurzamer Nederland. We volgen de digitale en juridische ontwikkelingen binnen Nederland en Europa op de voet en dragen daar regelmatig aan bij. 

Onze diensten

  • Opzetten, aanjagen en beheren van publiek-private samenwerkingsverbanden
  • (Semantische) standaardisatie over de grenzen van de eigen organisatie heen
  • Strategisch advies over kansen en bedreigingen door digitale en juridische ontwikkelingen
  • Onderzoek naar én implementatie van nieuwe technologieën zoals blockchain, kunstmatige intelligentie, multi-party computation, etc.
Project

Het gemakkelijker afwikkelen van een nalatenschap

Rondom het overlijden van een dierbare komt er veel op een nabestaande af. Niet alleen in een periode van rouw, maar ook allerlei administratie. Denk aan het stopzetten van abonnementen, het overnemen van bankzaken en wellicht zelfs de verkoop van een woning. Om dat makkelijker te maken heeft Davinci Conclusion het traject Digitaal Afwikkelen Nalatenschappen opgestart. Dit doen wij samen met de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG), de Volksbank, DELA en softwareleverancier Schluss.

Lees meer

Meer informatie of contact opnemen?

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of kunnen wij uw organisatie verder helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact