Davinci Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

KNB

Innovatie, beheer en projectmanagement

Het notariaat (KNB) Innovatie, beheer en projectmanagement

Davinci Conclusion helpt het notariaat bij het ontwikkelen en toepassen van nieuwe digitale rechtszekerheidsdiensten in diverse business processen. Het notariaat werkt daarbij samen met overheids- en uitvoeringsinstanties, financiële dienstverleners en met zorginstellingen. We zijn werkzaam in de domeinen afwikkeling van nalatenschappen, digitale machtigingen in de zorg, binnen het ondernemingsrecht en in het financierings- en vastgoeddomein. 

Waar wij aan werken

  • Platform- en applicatiebeheer
    Met een team van specialisten beheert Davinci Conclusion tientallen notariële softwareapplicaties, registers en interne- en externe interfaces op het digitale platform van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Wij certificeren pakketleveranciers en stemmen nauw af met ketenpartners. 
  • ICT-realisatie
    Vanuit Onderhoud en Innovatie begeleiden wij software-realisatietrajecten, vanaf de onderzoeksfase tot en met inbeheername. Wij specificeren functionaliteit, denken mee daar waar het softwarearchitectuur betreft, wij testen en accepteren en doen de projectleiding en productownership.

Meer informatie of contact opnemen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact