Davinci Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Zorgeloos Vastgoed

Ontzorgen van de consument bij aan- en verkoop van vastgoed door als keten beter samen te werken.

Vereenvoudigen is de missie

Meerdere overkoepelende organisaties binnen het woondomein hebben in 2019 het samenwerkingsverband Zorgeloos Vastgoed opgezet, dat over de zuilen van financieren, vastgoed, kadastrale registraties en het notariaat heen is gestapt om op basis van een “common ground” en sterke wens van allemaal het gehele proces van aan- en verkopen van een woning van kop tot staart te vereenvoudigen. Davinci Conclusion is sinds het begin betrokken bij het initiatief dat als missie heeft het bieden van duidelijkheid en zekerheid aan de consument door met betrouwbare en gevalideerde gegevens eerder, beter en complete informatie te bieden voor de koper, verkoper, woning en financiering. In het initiatief Zorgeloos Vastgoed werken NVM, KNB, HDN en Kadaster samen aan betrouwbare informatievoorziening in de vastgoedketen.

Waarom Zorgeloos Vastgoed?

We krijgen daarmee één taal en één fundament waarop iedereen zijn diensten aanbiedt. Door samenwerken bedienen we de consument beter. Met het afsprakenstelsel werken we aan:

  • Duidelijkheid en zekerheid tijdens alle fasen van het wonen.
  • Efficiëntie en gemak, voor dienstverlener en consument.
  • Actuele en gevalideerde data, rechtstreeks uit de bron.
  • Snelle en veilige informatie-uitwisseling tussen alle partijen.
  • Regie bij de consument: hij bepaalt met wie hij wat deelt.
  • Meer inzicht en overzicht in het koopproces, voor iedereen.
Slimmer en makkelijker

Wat je ook doet, je wilt het allerbeste voor je klant.

We slaan de handen ineen en werken aan een afsprakenstelsel. Met daarin ketenbrede afspraken over de (technische) taal die we spreken, identificatie, ondertekening maar bijvoorbeeld ook regie op gegevens. Hiermee verbinden we makelaars, notarissen, financieel adviseurs & geldverstrekkers en softwareleveranciers. Wat je ook doet, je wilt het allerbeste voor je klant. Dat hij eindelijk zijn droomhuis koopt. Makkelijk die verbouwing financiert. Of zonder gedoe zijn woning verkoopt. Toch komt er veel bij kijken, vooral aan de achterkant. Van makelaar tot adviseur, van bank tot notaris: bij elke partij moet de consument een berg informatie aanleveren, vaak dezelfde documenten. Het proces is één grote papierwinkel waarin hij zo verdwaalt. Dat moet slimmer en makkelijker. En dat kán ook, vindt Zorgeloos Vastgoed. Wij maken ons hard voor betere, veilige en snellere toegang tot informatie. Door de hele vastgoedketen, in alle woonfases, voor iedereen. Marktpartijen, overheid en consumenten.

Meer informatie of contact opnemen?

Wilt u meer weten over Zorgeloos vastgoed of wilt u contact opnemen? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact