Davinci Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

De kracht van ketensamenwerking in Mobility

Samenwerken binnen het Mobility domein

Bij Davinci Conclusion geloven we dat de toekomst van mobiliteit niet alleen innovatief moet zijn, maar ook samenhangend en naadloos geïntegreerd voor reiziger en bedrijf. Samenwerking in (sustainable) Mobility staat centraal in deze visie, een revolutionaire benadering die diverse vervoersvormen – van openbaar vervoer met bus, tram en trein tot deelauto’s en deelfietsen – slim combineert. Dit alles is gericht op het bieden van een optimale, gemakkelijke reis van A naar B, gestuurd door actuele, accurate informatie over alle beschikbare vervoersopties.

Onze consultancydiensten zijn cruciaal in het samenbrengen van diverse spelers binnen het Mobility domein, een initiatief dat nu des te relevanter wordt met de opkomst van Mobility as a Service (MaaS). Met een rijke historie in het realiseren van naadloze samenwerkingen binnen financiën, notariaat, en vastgoed, brengen we onze bewezen expertise naar de mobiliteitssector. Samen zetten we de stap naar een toekomst waarin MaaS de standaard is voor slim en efficiënt reizen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Davinci Mobility zet vol in op het transformeren van de mobiliteitssector door middel van ketensamenwerking. Onze aanpak garandeert dat we samen stappen zetten naar een slimmere, duurzamere en meer geïntegreerde toekomst van mobiliteit. Ontdek hoe onze expertise uw mobiliteitsuitdagingen kan aanpakken en uw organisatie vooruit kan helpen.

Contact

Versnel de toekomst van mobiliteit

Waar kunnen wij bij helpen:

  • Innovatie door co creatie: co-creatie vormt de kern onze benadering. Wij brengen stakeholders samen - van overheden tot ketenpartners - om de mobiliteitssector te innoveren. Door de krachten te bundelen, stimuleren we vernieuwing en zetten we gezamenlijk de toekomst van mobiliteit op de kaart.
  • Pionieren in nieuwe samenwerkingsvormen: we smeden nieuwe samenwerkingsverbanden en ontwikkelen een universele communicatietaal. Dit leidt tot de creatie van infrastructuren, digitale platformen, en standaarden die de mobiliteitsbranche transformeren.
  • Strategische analyse & toekomstbestendige Architectuur: onze experts bieden diepgaande analyses, ontwikkelen strategische en implementeren, gepersonaliseerde oplossingen voor uw mobiliteitsuitdagingen. We leggen niet alleen de basis voor verbetering vandaag, maar ook voor een veerkrachtige mobiliteitsinfrastructuur morgen.
  • Digitale oplossingen voor een slimme toekomst: samen met de markt introduceren we geavanceerde digitale innovaties die mobiliteitsprocessen efficiënter, toegankelijker en transparanter maken.
Case HTM

Bouwen aan een slimmer, efficiënter en geïntegreerd mobiliteitssysteem voor de toekomst.

Elke dag vertrouwen meer dan 300.000 reizigers op HTM (Haagse tramwegmaatschappij) voor hun vervoersbehoeften in de levendige regio Den Haag. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 20 verschillende soorten tickets in omloop, is het beheren, distribueren en administratief afhandelen van deze tickets een uitdagend proces dat expertise en nauwgezette inspanning vereist. Op een breder niveau werkt HTM nauw samen met NS, GVB en RET, die gezamenlijk goed zijn voor meer dan 2,6 miljard transacties per jaar. Dit indrukwekkende volume aan transacties wordt ondersteund en bijgehouden door de stichting Translink. Davinci Conclusion levert dagelijks haar expertise aan de mobiliteitssector op het gebied van projectmanagement, technologie, architectuur, kennis van datastandaarden, beheer, innovatie en stakeholdermanagement.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van (sustainable) Mobility voor uw organisatie en hoe Davinci Conclusion daarbij kan ondersteunen? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen de kansen te verkennen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie over onze diensten en hoe we samen mobiliteitsuitdagingen kunnen omzetten in kansen.

Contact