Davinci Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Lighthouse

Digitale Afwikkeling van Nalatenschappen

Het ontzorgen van nabestaanden

Nabestaanden van een overleden familielid krijgen vaak direct te maken met allerlei formaliteiten. Tussen het rouwen door moet er van alles geregeld worden, niet alleen de uitvaart, maar vooral veel administratie. Met allemaal kopietjes waar je bij elke organisatie steeds hetzelfde moet aanleveren. Dan is nog de vraag, waar begin je? En hoe kom je aan toegang tot de gegevens van de overledene? Een nabestaande heeft vaak geen idee waar hij de gegevens kan vinden en tot welke info hij gemachtigd is of niet. Davinci Conclusion ontzorgt de nabestaanden waardoor zij zich kunnen richten op het verwerken van hun verlies. Met verschillende markt- en overheidspartijen werken we nu, op basis van deze oplossing, aan een praktische implementatie.

Hoe wij helpen

Om zo goed mogelijk te kunnen helpen, ontwikkelen wij één centrale oplossing waar een nabestaande veilig kan inloggen en zonder bestaande administratie kan beginnen. Hier wordt er een opmaat gemaakt stappenplan samengesteld wat de nabestaanden door het proces zal begeleiden. Met één druk op de knop kunnen de nabestaanden alle aangesloten organisaties op de hoogte brengen van het overlijden van hun dierbare en wanneer van toepassing dat ze de executeur zijn. Door de inhoud van notariële stukken ook als gestructureerde data aan te leveren kan er zowel een kosten- als risicoreductie gerealiseerd worden bij de aangesloten organisaties.  

Meer informatie of contact opnemen?

Wij komen graag in contact met bedrijven en instanties die werken met erfgenamen die bezig zijn met het afwikkelen van nalatenschappen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact