Davinci Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

HDN (Hypotheken Data Netwerk)

Point of trust

HDN (Hypotheken Data Netwerk) is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk. Nagenoeg alle Nederlandse aanbieders van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten maken hier gebruik van. Met haar state of the art platform en berichtstandaarden faciliteert HDN standaardisatie in de hypotheek-(en hypotheekgerelateerde product)keten. Dit resulteert voor de gehele markt in een forse besparing op bedrijfskosten, efficiëntere processen en zorgt ervoor dat klanten sneller weten waar zij aan toe zijn. De dagelijkse werkzaamheden rondom bedrijfsvoering, ontwikkeling en beheer van de berichtstandaard en advies aan HDN-gebruikers zijn uitbesteed aan Davinci Conclusion. 

Ketenintegratie, hypotheekprocessen en gegevensuitwisseling

Davinci Conclusion zet haar kennis en kunde in het financiële domein in op het gebied van ketenintegratie, hypotheekprocessen en gegevensuitwisseling met:

  • Businessanalyse, projectmanagement, functioneel beheer en onderhoud
  • Realisatie & implementatie (rekening houdend met wettelijke contexten, beveiligingsniveaus, autorisaties, rollen en rechten)
  • De ontwikkeling van webservices en bijpassende user interfaces van webapplicaties
CASE

Aanjager digitale transformatie

Van papieren acceptatie naar acceptatie op basis van brondata: Davinci Conclusion is aanjager geweest van de digitale transformatie in het hypotheek c.q. kredietdomein. Davinci Conclusion heeft HDN en haar stakeholders de afgelopen jaren geadviseerd en begeleid in een markttransformatie van papieren hypotheek acceptatie naar het accepteren hypotheken op brondata. De focus ligt daarbij op het proces en compliance en beleid.

Meer cases
  • “Ik heb Davinci Conclusion bij HDN leren kennen als partij die sterk is in het verbinden van ketenpartijen en vervolgens in co-creatie met de HDN stakeholders oplossingen voor complexe gezamenlijke uitdagingen weet te organiseren. Hun brede kennis binnen het hypotheekdomein is hierbij van grote waarde.” Reinier van der Heijden, Algemeen Directeur HDN

Meer informatie of contact opnemen?

Wilt u meer weten over onze samenwerking met HDN? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact