Davinci Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Financiële dienstverlening

Verrassende & goede dienstverlening

Wij blijven vernieuwen

Davinci Conclusion blijft de financiële dienstverlening vernieuwen. Samen met onze partners innoveren wij hun bedrijfsprocessen met als doel een verrassende, goede dienstverlening naar haar klanten. Wij werken samen met partners die zich richten op het veilig, snel en soepel laten verlopen van data-uitwisselingsprocessen. Dit doen wij samen met relevante spelers binnen het financiële domein.

Wij zetten onze kennis en kunde in op het gebied van ketenintegraties, hypotheekprocessen en gegevensuitwisseling.

ECH

Met ECH werken wij aan een berichtenstandaard voor de uitwisseling tussen notarissen en geldverstrekkers. De notaris en de bank kunnen hiermee zekerheid in het hypothecair rechtsverkeer bieden door gegevens en documenten veilig digitaal uit te wisselen met elkaar en consumenten. Het idee voor ECH is ontstaan uit een visie over hoe digitaal berichtenverkeer de branche kan ondersteunen.

Lees meer

Onze expertise

Binnen de financiële dienstverlening ondersteunen wij ketenpartijen onder andere bij:

 • (Hypotheek)proposities en distributiestrategieën
  Davinci Conclusion ontzorgt partijen bij het opstellen van de (hypotheek)propositie en het adviseren van de beste distributiestrategie.
 • Acceptatie data-driven
  Van document naar (gevalideerde) brondata? Davinci Conclusion opent ogen en helpt de organisatie om data-driven te accepteren.
 • Snel(ler) zekerheid - ketenoptimalisatie
  Met onze eigen ‘tandwiel-methodiek’ kunnen ketenpartijen (en dus de klant) sneller zekerheid krijgen. Dit doen wij door onduidelijkheden en uitval te minimaliseren.
 • Van aanvraag naar beheer
  Hoe speel je goed in op ‘life-events’ van de klant? Hoe ga je om met consent-management voor het delen van data? Davinci Conclusion helpt u hier graag bij.
Klant

HDN

HDN is een overkoepelende organisatie die voor alle geldverstrekkers en financieel adviseurs in Nederland oplossingen bedenken in co-creatie en concretiseren. HDN is ontsproten uit onze visie en ideeën over hoe 'data sharing' branchebreed het best kan worden georganiseerd.

Lees meer

Meer informatie of contact opnemen?

Wilt u meer weten wat wij binnen de financiële dienstverlening voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact