De directie van Davinci Consulting is per januari 2022 uitgebreid met Lisa Huisman en Edwin Duiverman. De uitbreiding van de directie is het gevolg van de strategie en ambities die Davinci Consulting heeft voor de komende vijf jaar.

Lisa Huisman is sinds 2011 werkzaam voor Davinci en is van grote toegevoegde waarde met haar enthousiasme, haar sterke netwerk binnen het notariële en het financiële domein en haar vaardigheden ten aanzien van marketing, communicatie en HR. Edwin Duiverman is expert in het creëren en behouden van kwaliteit en efficiency in IT-gerelateerde bedrijfsprocessen.

Davinci Consulting is de architect van digitale communicatiestandaarden in de Nederlandse hypotheken-, vastgoed- en notariële sector en bedient daarin toonaangevende datanetwerken en beroepsorganisaties. Robert Broek – Director Davinci Consulting: “Wij zijn ontzettend trots op de toevoeging van Lisa en Edwin aan de directie van Davinci Consulting. Hiermee komt onze unieke branchekennis nog beter tot uiting zodat we onze klanten met nieuwe innovatieve concepten en proposities kunnen blijven verrassen.”