Davinci, de architect van digitale communicatiestandaarden in de Nederlandse hypotheken-, vastgoed- en notariële sector, heeft vandaag aangekondigd dat het een wijziging in de MT-samenstelling doorvoert. Om zich voor te bereiden op de volgende fase van groei en synergie met moederbedrijf Yellowtail Conclusion, is besloten om haar MT-samenstelling te herstructureren en te versterken met aanvullende competenties. 

 

Bira Thanabalasingam zal per 1 juni starten als voorzitter van het MT van Davinci. Bira brengt een ruime hoeveelheid aan ervaring en expertise mee naar zijn nieuwe rol bij Davinci. De afgelopen 13 jaar heeft hij zich vanuit verschillende rollen ingezet bij Yellowtail Conclusion. De laatste jaren heeft hij zich met Yellowtail’s datagedreven propositie BEYOND met name ingezet voor financiële gelijkwaardigheid door het Netto Financieel Gedrag mee te nemen in financiële situaties. De nieuwe rol bij Davinci sluit goed aan op Bira’s drijfveren en het was voor hem tijd om een nieuwe, grotere uitdaging aan te gaan binnen de Yellowtail Conclusion organisatie. 

Bira: “Betekenisvol werk doen, met impact en ruimte voor groei, als mens en als bedrijf, dat is voor mij belangrijk. Om dat te mogen doen met een groep mensen waar ik graag bij wil horen en waar ik ook nog vrijheid voel om een beetje mijn eigen draai eraan te geven, maakt dat deze stap erg goed voelt. Een sterker Davinci, met een duidelijke purpose en onderscheidend vermogen, met gelukkige medewerkers en klanten, daar gaan we samen voor.“

Met de komst van Bira is Davinci ervan overtuigd dat het de benodigde, aanvullende competenties binnen het MT heeft geborgd om de volgende stap te maken en een nieuwe groeifase van Davinci waar te maken. Bira zal samen met Burny Verbeek en Lisa Huisman het MT completeren en zich richten op de verdere groei van het bedrijf en de samenwerking en synergie met Yellowtail Conclusion. 

“Matthijs Mons, Managing Director Yellowtail Conclusion: “Wij geloven dat we met Bira de juiste persoon op de juiste plaats hebben. Zijn vaardigheden als people manager, die bijdragen aan verbinding binnen onze organisatie, en zijn ambitieuze en creatieve mindset, zijn van grote waarde om Davinci voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst en om echt een purpose driven organisatie neer te zetten.”

De wijziging zal formeel op 1 juni worden doorgevoerd. De Davinci organisatie is enthousiast over de nieuwe samenstelling van het MT en de nabije toekomst. De collectieve drive om te werken aan branche brede en -overstijgende oplossingen die op een duurzame manier mensen en partijen verbinden, is groot.